Om CLUSTER CF

Træning under vores vinger handler om, at du kommer til at bevæge dig bedre i din hverdag. Vi træner alle livets bevægelsesplaner; du bliver stærkere, får mere livskvalitet samt opnår en mere tonet krop. Har du et personligt mål om vægttab, er denne BOX også det helt rette sted for dig. Uanset dine mål, står vi klar til at hjælpe dig videre.

Vi tør godt sige, at vores trænere har en masse erfaring, der sikrer en tårnhøj kvalitet. Det betyder, at du kan være 100% sikker på at modtage den bedste træning og undgå/forebygge skader.

Vores mål er at levere udfordrende, afvekslende og sjove workouts til alle – uanset niveau, alder og øvrige forudsætninger. CLUSTER er en træning med stor variation, og der undervises med mange forskellige træningsrekvisitter.

Du vil i vores fællesskab kunne mærke vores entusiasme og begejstring brænde igennem, når vi instruerer.

Hvorfor hedder det CLUSTER?

Der er 2 årsager.

1) Navnet er en svedig kombination af BOX-ejerens favorit vægtløftningsøvelser: Clean+Thruster = CLUSTER. Du vil med tiden mestre øvelsen med stor begejstring!

2) Vi kan med stolthed annoncere, at vi er showroom for et verdensomspændende kvalitets-brand, CLUSTER, som vores BOX er spækket med lækkert udstyr fra.

Vi glæder os til at lære dig at kende og hjælpe dig ind i et træningsforløb, der giver dig den direkte adgang til et stærkere, bedre og langt sundere liv, hvor der er fokus på DIG.

Der loves højt humør, sved på panden og et hyggeligt fællesskab i din Skanderborg BOX, CLUSTER Vi ser frem til at høre fra dig.